Teamet bak Ekstraskilt har i produsert og levert skilt til hele Norge i over 10 år. I dag er ekstraskilt.no en av de fremste leverandørene av sykkelstativ skilt, showplater og andre offentlige skilt. Vi tør påstå at vi er en av de fremste og mest kompetente aktører på skilt, og vi deler mer enn gjerne vår kunnskap med deg når du er i kontakt med oss.

Ekstraskilt.no har i dag tilgang til en av Norges råeste maskinparker innen skilt og dekor produksjon. De aller fleste skiltene som leveres printes på en OCÉ Arizona med UV bestandig blekk.

Fordelen med egen produksjon er at Ekstraskilt.no har full kontroll over tid, kvalitet og frakt av alle produktene som produseres.

Alle produksjonsmedarbeiderne har alltid kvalitet i fokus og ser alltid over produktene for vurdering før de sendes til deg som kunde.

Merk at vi har 1 – 5 virkedager produksjonstid (Avvik ved høytid eller andre hendelser kan forekomme)

Ekstraskilt.no startet som en liten idé for å tilby den lille ekstra forsikringen for å slippe en eventuell bot ved å kjøre ulovlig med tildekket bilskilt.

I den forbindelse ønsket vi å ta det ett skritt videre ved at skiltene ble laget av kunden direkte i designverktøyet. På denne måten er kunden sikret å få akkurat det man ser på skjermen, fordi filen som genereres er Ekstraskilt sin produksjonsfil.

Tipp topp for deg og enklere behandling for oss!

Ekstraskilt.no er pr i dag driftet og eid av Promerch AS som holder til sentralt i Vestby kommune.

Promerch AS har siden 2011 vært en av de fremste aktørene innen skilt og dekor. Det er heller ikke uten grunn at bedriften har hatt solid vekst siden oppstart.

Nettside / Nettbutikk ansvarlig for Ekstraskilt.no:

Mats Feragen
post@ekstraskilt.no